25 kronor i månaden

Vi har barn här i Västerås med omnejd som måste vara på sjukhus långa perioder. De tillbringar tiden på sjukhuset för behandlingar av olika slag. Men de är ändå glada att denna hjälp finns.

Vi vuxna som någon gång får besöka akuten på sjukhuset gnäller, när vi får vänta ett par timmar. Barnen är på sjukhuset i veckor, men de gnäller inte. Barnen som är vår framtid, är helt otroliga.

Vi vill hjälpa barnen att göra deras vistelse på sjukhuset lite drägligare, genom att samla in pengar så att vi exempelvis kan köpa digitala spel, böcker, tv, etc, etc. när de är på sjukhuset för sina behandlingar.

Själva grundidén med detta är att barnen skall känna sig trygga och lite mera som om de vore hemma. Idén till denna insamling fick vi från ett radioprogram för några månader sedan. Det var en kille som själv samlade in pengar till sitt sjukhus, för att han ville ha det lite roligare när han och hans kompisar ( som han uttryckte det) var på behandling.

Vi gör nu detta i samarbete med barnsjukhuset i Västerås och önskelistan är framtagen i samråd med sjukhuset.

 Hur kan Du hjälpa till?

Jo genom att bli vän med Lions Tillberga, för 25 kronor i månaden eller 300 kronor per år hjälper du oss att hjälpa barnen. Du kommer också att få en tidning och inbjudan till någon trevlig aktivitet.

Du sätter in pengarna på vårt plusgiro: 815039-3 och märker pengarna ”Vän” och anger en adress eller e-mail så blir det lättare för oss att skicka svar/tack till er.

Med vänliga Hälsningar

Lions Club Tillberga.

5 nov 2013

 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)