Att ördna ett möte

Han kom in som en höststorm i november frustade fryntligt och sa: ”Nu skall vi ordna Riksmöte för Lions i Västerås 2016”.

Är du inte riktigt klok sa en del, vet du var du ger dig in på? När jag var DG då ordnade vi ett riksmöte och ”gud vad vi fick jobba”

Eftersom jag har haft ett arbete där jag bland annat ordnat liknande tillställningar, så vet jag att arbetet inte är så hårt som en del vill göra gällande. Jag har också sett vad roligt man kan ha under tiden, samt under själva mötet. Visst är det en del arbete, men bara man vet ”vilka knappar och i vilken ordning man skall trycka på dem” så blir det mycket lättare.

Nu står jag här i vårsolen fortfarande fryntligt frustande över att vi har skapat en arbetsgrupp, som under majdagarna i Linköping skall presentera varför vi skall anordna Lions Riksmöte 2016. Det skall bli mycket roligt - extra roligt är ju att vi i år också har en motkandidat, nämligen Stockholm. Må bästa förslag vinna.

Att anordna ett Riksmöte eller ett Distriktsmöte för den delen, ger en otrolig möjlighet att kunna marknadsföra Lions, vad vi gör och vad vi står för. Marknadsföringen/ temat skall ju givetvis riktas in mot något. Här tycker jag att Linköping är rätt ute, vi kommer att utveckla detta och föra det vidare.

Miljön. Det är glädjande att Trollhättan har skrivit en motion till RM i Linköping om detta. Här har vi en oerhört stor potential att ta hand om ”äga och driva” i sann Lions anda. Denna ”stafett pinne” får vi inte tappa utan skall bli en av våra stora lysbojar. Vi kommer att titta extra mycket på detta inför Västerås.

Väl mött i Linköping och givetvis: Rösta på Västerås 2016

29 apr 2014

 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)